Beleef Afrika

Wordt supporter van AfrikaNieuws

AfrikaNieuws. Vrienden steunen elkaar. Een supporter van AfrikaNieuws steunt de exploitatie van een van de meest informatieve websites over Afrika en in ruil daarvoor brengen wij onze vrienden in contact met een exclusieve doelgroep van liefhebbers van Afrika.

Voor een periode van minimaal 3 maanden kun je AfrikaNieuws al steunen voor € 20 per maand en organisaties voor € 50 per maand!

Sinds 2006
AfrikaNieuws bestaat sinds 2006 en is een van de eerste en meest inspirerende online magazines over Afrika. De bezoekers van onze site zijn te karakteriseren als mensen met een grote passie voor Afrika.
We zijn nieuwsgierig, reislustig en hebben een grote interesse in andere culturen. We weten dat Afrika meer te bieden heeft dan het eenzijdige beeld dat ons vanuit de media wordt aangereikt. We hebben als bezoekers met name interesse in cultuur en hebben ook behoefte aan meer positief nieuws over en van het Afrikaanse continent.
De website trekt rond de 20000 bezoekers per maand en worden er rond de 100 verschillende pagina’s bekeken. Daarnaast is er de nieuwsbrief die wekelijks wordt rondgestuurd naar ruim 2800 abonnees, de goed bezochte Facebook-page en het Twitter-kanaal.

Ja, ik word supporter van AfrikaNieuws!
Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

Zakelijk adverteren
De website leent zich ook goed voor gerichte advertenties. Adverteren kan op verschillende manieren en diverse bannerformaten zijn mogelijk. De banner verschijnt voor € 100 per maand op iedere pagina, inclusief homepage, maar kan ook worden gericht op bepaalde categorieën of landen. Voor hetzelfde bedrag plaatsen we uw banner in onze wekelijkse nieuwsbrief.
Geïnteresseerd in de zakelijke advertentiemogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op met de redactie van AfrikaNieuws: redactie @ afrika-nieuws.nl.

Reacties

Geef een reactie