Untamed Travelling

…neemt u mee naar de meest afgelegen gebieden in Afrika; naar de echte Afrikaanse wildernis. Zonder veel aan goede faciliteiten te moeten inboeten, brengen wij u naar plaatsen waar zelden andere toeristen komen. Daar waar mogelijk proberen we avontuur te combineren met comfort.
…staat voor hoge kwaliteit, persoonlijke service, kleinschalige accommodatie, professionele begeleiding en unieke reiservaringen. In het spoor van onze ervaren en deskundige gidsen kunt u adembenemende landschappen zien, dieren in het wild observeren en contact leggen met bijzondere stammen, in uw eigen tempo en met uw eigen reisgezelschap.
…verzorgt uw reis op maat om de individuele behoeften van elke gast optimaal te realiseren.

Naar aanleiding van een persoonlijk gesprek (bij u thuis of bij ons op kantoor) stellen we een programmavoorstel voor u samen, geheel vrijblijvend. Uiteraard is het mogelijk om het reisvoorstel nog naar wens aan te passen.

Graag bieden we u een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. In principe is alles mogelijk: lang, kort, comfortabel, eenvoudig, individueel of in een groep. U kunt uw reis ‘op maat’ geheel naar wens samenstellen en vertrekken wanneer het ú uit komt. U kiest waar u heen wilt, welk niveau van accommodatie u wenst en naar wat voor type vervoer uw voorkeur uitgaat.

Via onze website kunt u onze brochures aanvragen. De voorgestelde reizen in de brochures zijn vooral bedoeld als suggesties en ter inspiratie, ze zijn slechts een kleine greep uit ons assortiment.

De voorgestelde reizen in deze brochure zijn vooral bedoeld als suggesties en ter inspiratie, ze zijn slechts een kleine greep uit ons assortiment. Laat u inspireren door de vele mogelijkheden. Zowel in onze brochure als op de website vindt u uitgebreide informatie. Vraagt u gerust om meer informatie, indien u geen safari naar wens in de brochure terugvindt of aanpassingen wilt. Weet ook dat in principe alle groepsreizen eveneens op individuele basis uit te voeren zijn.

De ultieme reisvervaring vindt u bij ons, graag tot ziens!