Adverteren op AfrikaNieuws

AfrikaNieuws bestaat sinds 2006 en is een van de eerste en meest inspirerende online magazines over Afrika. De bezoekers van onze site zijn te karakteriseren als mensen met een grote passie voor Afrika.

Ze zijn doorgaans nieuwsgierig, reislustig en hebben een grote interesse in andere culturen. Ze weten dat Afrika meer te bieden heeft dan het eenzijdig beeld dat ons vanuit de media wordt aangereikt.
Onze bezoekers hebben met name interesse in cultuur en hebben ook behoefte aan meer positief nieuws over en van het Afrikaanse continent.

Bereik
Maandelijks trekt de site rond de 20000 bezoekers en worden er rond de 2000 nieuwsberichten en pagina’s bekeken. Daarnaast is er de nieuwsbrief die wekelijks wordt verstuurd naar ruim 2800 abonnees, de Facebook-page, het Twitter-kanaal en het Instagram-account.

Adverteren
De site leent zich goed voor gerichte advertenties. Adverteren kan op verschillende manieren en diverse bannerformaten zijn mogelijk. De banner verschijnt op iedere pagina, inclusief homepage, maar kan ook worden gericht op bepaalde categorieën of landen.

Skyscraper (120 x 600 pixels), medium rectangle (300 x 250 pixels) of banner (468 x 60 pixels)
Per maand: € 150,-

Nieuwsbrief (verschijnt wekelijks)
Per maand: € 150,-

Voor een vriendenprijsje vriend van AfrikaNieuws
Vrienden steunen elkaar. Een vriend van AfrikaNieuws steunt de exploitatie van een van de meest informatieve websites over Afrika en in ruil daarvoor brengen wij onze vrienden in contact met een exclusieve doelgroep van liefhebbers van Afrika.
Een vriend steunt voor een periode van minimaal 3 maanden AfrikaNieuws en betaalt daarvoor een vaste prijs van € 150,- per kwartaal (€ 600,- per jaar).

Combinatie- of contractkortingen op aanvraag.
AfrikaNieuws bereikt een breed, op Afrika gericht publiek in Nederland. Er zijn verscheidene manieren om uw organisatie via ons platform onder de aandacht te brengen.
Bent u geinteresseerd in de advertentiemogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op met de redactie van AfrikaNieuws: redactie @ afrika-nieuws.nl.